Еве ја листата на најбогатите македонски спортисти: Милиони на располагање

0
Одредени спортови се многу платени. Посебно фудбалот, кошарката, па и ракометот. Најбогатите спортисти во светот располагаат со стотици милиони евра, заработени со труд, пожртвуваност, талент и професионализам....

Must Read

- Advertisement -
Google search engine